Arta stilului camasilor cu maneci indoite

Un razboi de stil a durat intre oameni zeci de ani. O simpla diferenta de opinie este divizata intre colegii de la birou si prietenii chiar foarte buni . Este indoita? Sau neindoita?

Moda la barbati

In timp ce eu nu vorbesc despre interventii chirurgicale si nici pe departe de efectul berii asupra siluetei, ma refer la normele care reglementeaza cand si unde ar trebui dat jos un buton al unei camasi, spre deosebire de lasatul la vedere a acestuia.

Fie ca esti pentru sau impotriva purtarii camasii cu maneci indoite, evolutia stilului barbatesc dovedeste ca are un motiv bun pentru a sta in jurul valorii ei. Deci, fii gata sa-i indoi manecile (atunci cand trebuie) si sa inveti sa stapanesti acele ocazii cand este bine sa le porti normal.

Darama mitul

Indoitul camasii ofera un aspect mai rafinat, lustruit chiar si la cele mai simple tinute. Este mult mai corespunzator in cazul unor ocazii cum ar fi: manecile indoite pentru intalniri de afaceri si evenimente formale, iar manecile naindoite se poarta in viata de zi cu zi sau la evenimente smart casual.

 

Apoi exista o croiala a camasii. Camasile sunt create cu un dos tivit, pentru a fi purtate normal (dar, in functie de ocazie exista si optiunea de a putea fi suflecata o camasa).
Daca partea lunga a camasii de la spate este vizibila (gandeste-te la lungimea tivului, care este mai lung in partea din fata si in partea din spate) atunci design-ul implica purtarea camasii bagate in pantaloni. In ciuda acestui fapt, in unele cazuri sunt admise exceptii de la regula, acei rebeli care cred ca moda este o exprimare proprie chiar daca arata rau. Asa ca lasa-ne sa te ajutam. Vezi ce optiuni iti oferim pentru camasi!

404