Cele trei articole de imbracaminte care nu se vor demoda niciodata

 

imbracaminte damaRomancele sunt cunoscute in Europa ca fiind niste femei care stiu sa se puna in valoare datorita articolelor de imbracaminte purtate. Daca mergi pe strada vei observa ca, in general, se prefera un stil casual-elegant, spre deosebire de tarile occidentale, unde se merge mai mult pe stilul casual-sport.

Top 3 articole de imbracaminte care nu se vor demoda niciodata:

Asa ca varianta mai eleganta la eternii adidasi sau tenisi vor ramane balerinii. La moda de multi ani, balerinii se poarta inca, si cu siguranta nu vor iesi din moda datorita faptului ca sunt o incaltaminte foarte comoda. Bineinteles, exista diverse modele, de la balerini casual la balerini eleganti.

Un alt articol care nu se va demoda curand sunt gentile tip postas sau crossover. Pana nu demult intalneam astfel de modele mai mult la adeptii modei hippie sau in varianta sport. In ultimii ani, gentile crossover se pot gasi si pe modele elegante, exista chiar genti office cu cureaua detasabila, ce se pot tranforma in orice moment in genti de mana. Nici acest articol de imbracaminte nu se va demoda prea curand.

La articolele de imbracaminte de baza putem bifa colantii, care au intrat pe piata romaneasca in 2005. Cu toate ca au suferit unele variatiuni, colantii simpli raman la moda datorita versatilitatii lor. Cand este mai cald se poate merge pe varianta trei sferturi, cand este mai frig pe varianta celor lungi, cu sau fara sosete. Cu toate ca sunt imediat concurati de ciorapii grosi, ce imita bine colantul, se pare ca acestia nu vor fi detronati prea curand.

Va asteptam si pe magazinul nostru online unde puteti gasi diferite articole de imbracaminte la cele mai bune preturi al unor branduri consacrate .

Click:

Articole Imbracaminte Dama

 

 

Tags:

404