Clasificarea gradului de atractie in functie de un tricou

Intr-o lume in care pentru o femeie barbatii adevarati devin din ce in ce mai greu de gasit, un nou studiu vine in intampinarea barbatilor in ceea ce priveste nivelul de atractie pe care il pot avea pentru femei.

Daca esti barbat si ai „burta de bere”, un tricou cu un simplu T inscriptionat te poate face mult mai atractiv pentru femei. Literele T de diverse marimi, drepte sau inversate, au fost desenate pe tricouri.

un tricou inscripţionat cu o literă „T” uriaşă

Rezultatele in ceea ce priveste gradul de atractie bazate doar pe imaginile cu trupul barbatilor au fost urmatoarele: femeile clasificau barbatii cu tricouri ce afisau litera T in picioare ca fiind mai atragatori si mai sanatosi. De aici rezulta si faptul ca femeile prefera barbatii cu un corp in forma de „V”, adica cu pieptul si cu umerii mai lati decat talia.

Cu cat partea de deasupra a literei „T” era mai mare, cu atat nota acordata barbatului crestea. Litera „T” cu o bara orizontala mai lata evidentiaza un piept mai lat, lucru care creste gradul de atractie al femeii pentru barbat.

Asadar aceste studii arata impulsurile subconstiente ale femeilor, care de multe ori pot fi pacalite destul de usor!

Vezi ultimele modele de tricouri pentru barbati

404