Greseli de stil – cum purtam blugii

Nu-i asa ca e un lucru bun ca astazi tinerii nu se mai ocupa de moda, sau, cel putin, nu se prea vede ca o fac?  Exista mai multe tipuri de blugi si in functie de ele, mai multe feluri de a-i purta.

Stiluri de blugi

Exemplul 1: blugii care nu sunt purtati in jurul taliei, ci in jurul coapselor, de ai senzatia ca in curand isi vor lua zborul. Baietii spun ca asa trebuie sa vina. Multi nu stiu insa de unde vine moda respectiva: de la penitenciar. In inchisoare, oamenilor nu li se permitea sa poarte curele, asa ca inevitabil unora le cadeau pantalonii. Intr-o zi, cineva a spus: Hai sa facem o moda din asta! Tot ceea ce avem de facut este sa spunem ca e frumos si se vor vinde de la sine!. Si exact asa s-a intamplat.

Exemplul 2: blugii luciosi sau/si rupti. Yves St. Laurent, K-Mart – multe firme vand blugi. Creatorii de moda si-au spus: Hai sa facem acesti blugi luciosi. Ce-ar fi sa le facem si niste gauri? Vom pune manechinele noastre astfel imbracate pe prima pagina a revistei Cosmopolitan si le vom spune oamenilor ca este ultima moda!Apoi, altii adauga:Haideti sa punem si un pret mai mare pantalonilor gauriti, suntem siguri ca se vor vinde si mai bine, desi au gauri. Au avut dreptate? Bineinteles ca da. Oamenii cumpara tot ce li se spune ca este la moda.

Asadar fiti punctul de la care se porneste moda! Nu trebuie sa va lasati influentati de ceea ce spun oamenii din jur, doar spuneti-le ca este la moda ceea ce purtati. Foarte important insa este sa faceti in asa fel incat ceea ce purtati sa fie de bun gust, decent si sa vi se potriveasca stilului personal!

404