Everlast

everlast romaniaEverlast este brandul unui fabricant de echipament sportiv destinat boxului si mai nou cu articole de imbracaminte pentru uzul de zi cu zi,  cu sediul in SUA , New York. Compania a fost fondata de catre Jack Golomb in 1910, apoi a fost preluata de către fiul sau Dan Golomb. In prezent este condusa de Seth Horowitz.

Everlast produce mari cantitati de manusi de box si alte tipuri de echipament sportiv, cum ar fi saci de box, mingi medicinale, treninguri , tricouri, pantofi sport etc. De asemenea, produce diverse articole sportive pentru barbati și femei, suplimente nutritive si încaltaminte pentru sport.

Produsele Everlast sunt renumite pentru calitatea si durabilitatea lor si sunt frecvent intalnite atat în competitiile de box amator si profesionist, cat si in salile de antrenament, dar si pe strada la oameni simplii odata cu dezvoltarea firmei si cu renumele companiei care a inceput din ce in ce sa fie mai cunoscut.

Everlast concurează pe piata cu alte firme de top, cum ar fi BenLee, Cleto Reyes, Lonsdale, Twins, Fairtex, Throwdown, Tuf-Wear, Grant, Winning, Franklin Boxing, Title Boxing și Ringside.

Everlast a furnizat echipament sportiv pentru emisiunea TV „The Contender” („In ring cu Rocky”), avandu-i ca protagoniști pe Sylvester Stallone si Sugar Ray Leonard.

În 2006, Everlast a lansat un parfum numit „Original 1910”.

Pe siteul nostru puteti sa gasiti diferite produse ale acestui brand pe care vi-l recomandam cu , caldura.

Produse Everlast pe Townfashion.ro

 

404