Haine de iarna care te pun in valoare

haine de iarnaIarna s-a instalat cu drepturi depline si a adus dupa sine frig, zapada si multe haine groase monotone, majoritatea negre sau gri, fara vreo forma care sa puna corpul in valoare.

Este bine sa incerci sa iesi din aceasta masa anonima a gecilor si sa iti cumperi ceva care sa te scoata in evidenta si sa se potriveasca personalitatii tale.
Poti incerca o haina care sa vina pana la nivelul posteriorului, acoperindu-l chiar, cu niste mici tivuri de alta culoare in zona manecilor, a nasturilor si a gulerului. Acest model te va inalta si subtia.

Blana falsa este la moda si nici nu vei ofensa iubitorii de animale. Daca ai forma de mar si esti mai lata in umeri, cauta haine care sa aiba mai multa blanita la incheietura mainii, astfel incat sa atraga atentia asupra zonei mijlocii a corpului.

‘’Haina militareasca’’ nu trebuie sa fie neaparat verde si in alte culori consacrate, ceea ce conteaza mai mult fiind modelul. Daca ai curbe, alege o haina cu centura in talie, astfel incat sa-ti ofere un corp „clepsidra”. Daca ai pieptul pronuntat, ia o haina care sa se incheie imediat sub sani, tot pentru a-ti pune in evidenta silueta si pentru a te inalta putin.

Va inbitam sa aruncati o privire pe siteul magazinului nostru :

Haine de iarna

Tags:

404