Sepci Rap

Sepci Rap pe Townfashion.ro

 

Sepci Cayler & SonsAvem o gama variata de produse pe siteul nostru , iar printe cele mai numeroase se afla sepciile rap.Cu un design la moda , ele pot fi purtate in orice moment al zilei si pot fi asortate aproape oricarei tinute.

Aceste Sepci rap de pe siteul nostru  sunt fabricate majoritatea din bumbac 100% , cu diverse imprimeuri ,diverse modele si culori. Ele sunt produse de branduri foarte cunoscute , cum ar fi : Adidas , Everlast , No fear , Kappa , Puma , Lee Cooper etc.

Garantam calitatea acestor sepci  si originalitatea lor + preturi accesibile oricarui buzunar.

                   Istorie , Haine ,Muzica Hip Hop in S.U.A

Originile Rapului :
Se regasesc in SUA la inceputul anilor 70, cand mai multe statii din America datorita indignarii populatiei de culoare au inceput sa difuzeze muzica rap. Primi artisti care au adus o contributie uriasa acestui stil de muzica au fost , Griot, Scott-Heron  si The Last Poets.

Nu a trecut mult timp si au aparut inevitabil si hainele hip hop care la inceput erau largi si cuprindeau diferite accesorii si bineinteles sepci rap.

Primele firme care au inceput sa produca la sfarsitul anilor 70 haine hip hop au fost Le Coq Sportif , Kangol , Adidas si Pro – Keds.

Cei mai cunoscuti interpreti ai acestui gen de muzica in SUA sunt : Eminem , 2pac , Snoop Dog  , 50 cent.

Acestea fiind spuse daca va place muzica si nu aveti inca in garderoba cateva sepci rap va asteptam pe pagina magazinului nostru.

Click pe urmatorul link pentru a vedea toata gama noastra de produse: <click Sepci Rap>

Tags:

404