Totul despre brandul Lonsdale

Lonsdale romaniaBrandul Lonsdale s-a format in Londra in anul 1960 , cand fostul boxer Bernard Hart a pus pe pcioare aceasta companie. La inceput brandul Lonsdale producea doar echipamente pentru box , dar pe parcurs a inceput sa fabrice si haine pentru uzul de zi cu zi. Numele companiei provine de la Hugh Cecil Lowther, 5th Earl of Lonsdale, care in anul 1891 a organizat primele meciuri de box cu manusi , datorita mortii a 3 boxeri care s-au luptat cu mainile goale.

Firma Lonsdale a devenit populara in anul 1960 datorita locatiei, care se afla in apropierea strazii Carnaby si datorita celebritatilor care au facut publicitate acestui brand , cum ar fi Paul McCartney, Gregory Peck, Anthony Quinn si Tony Curtis.
In anii 90 firma s-a extins in majoritatea tarilor europene precum si in , Asia si Australia.

Brandul Lonsdale interzis temporar in mai multe scoli si universitati

lonsdale romaniaLa inceputul anilor 2000 brandul Lonsdale a devenit popular in randul unor organizatii nationaliste europene , datorita unei jachete pe care se puteau citii literele NDSA , cu o litera mai putin decat numele partidului nazist din perioada interbelica NDSAP. In Olanda , Franta , Germania, Belgia precum si in alte tari termenul Lonsdale a devenit sinonim pentru a descrie adolescentii cu simpatii nationaliste si de extrema dreapta, iar brandul a fost interzis in mai multe scoli si universitati.

Firma Lonsdale a declarant ca a fost o neintelegere si a reactionat la aceasta noua tendinta a tinerilor de dreapta sponsorizand evenimente anti-rasiste si prin refuzul de a livra produse retailerilor nationalisti , iar in anul 2003 a lansat Campania ‘’ „Lonsdale Loves All Colours” unde toate modelele au fost personae de culoare.

Pe 25 martie in Nottingham Lonsdale a sarbatorit a 50 aniversare a brandului unde au fost invitati sportivii Carl Froch, James DeGale and Tony Jefferies.

Puteti gasi pe siteul magazinului nostru o varietate de produse Lonsdale .. click pe linkul de mai jos :

Produse Lonsdale pe Townfashion.ro

404