Transport si Livrare

 

Livrarea se va face prin curier rapid in 24 de ore , taxa fiind doar  de 16 lei national indiferent de oras sau comuna.Comenzile plasate vineri vor ajunge in ziua de luni si cele din weekend vor ajunge marti.
La comenzi de minim 299 ron transportul va fi gratuit!

POLITICA DE RETURNARE

Orice produs poate fi schimbat cu altul: daca marimea pe care ai comandat-o nu corespunde si doresti un alt numar sau un alt produs din magazinul nostru , taxa de transport va fi suportatat in totalitate de client.

Magazinul nostru online detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea produselor, astfel aveti garantia ca produsele comandate de pe www.TownFashion.ro sunt in stare impecabila. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand cheltuiala de Transport (tur, retur).

Atentie! In oricare dintre aceste situatii, te rugam sa ne contactezi prin e-mail (contact@TownFashion.ro) sau telefonic (0761.067.609) pentru a ne transmite decizia ta si produsele pe care le doresti in schimb. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul, cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale. Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original.

 

 

Curier RapidVa dorim spor la cumparaturi !