Trucuri magnifice in tinutele de vara

Tricouri barbati

Tricourile sau maiourile prea lungi, purtate sub camasi, trebuie sa fie intotdeauna ascunse in pantaloni. Purtand o curea, aceasta ajuta la mentinerea lor in interiorul blugilor. In cazul in care lungimea e putin peste talie, pot fi lasate pe deasupra curelei.

Maletele arata cel mai bine cu un sacou pe deasupra, avand un aspect chic- european. Singure si pe cont propriu, lasati-le in afara pantalonilor, pentru a evita sa para asemanatoare aspectului scandinav.

Tricourile cu guler care au un tiv plat la spate, pot fi purtate lejer. Daca va luati dupa un aspect mai scolaresc, le bagati in pantaloni. Acum sunteti gata pentru a lovi terenul de golf.

Tricourile retro sunt de cele mai multe ori imprimate floral sau cu ilustratii de animale salbatice care se pot rula deasupra camasii. Pentru a evita aspectul de un profesor fericit de scoala primara, nu le ascundeti in pantaloni.

Tricourile sunt larg dezbatute la nivel global in ceea ce priveste moda. Daca esti european, vei vota ‘’pentru’’ in privinta purtarii acestora in pantalonii scurti de vara cu o curea din piele si o catarama metalica pe talie. Si americanii apreciaza aspectul ascuns; Steve McQueen sau James Dean, ei merg pe reperul trendului ascuns, fara centura, si cu blugi largi.
Australienii nu sunt atat de siguri. Un singur lucru e cert: ascunsul este un nou trend si cel mai purtat in marele teren de sud. Deci, fa-o cu incredere.

404